Uncategorized

Förbered dig inför sommarens konserter!

Det nalkas vår nu och snart kommer alla härliga sommarkonserter igång. Likt många somrar har även sommaren 2019 har mycket att bjuda på. Och ett första tips till alla är följande. Alla förtjänar att få uppleva känslan av att se och höra ett band spela live utomhus. Vare sig du gillar musiken eller ej, är det en mäktig och befriande känsla. Stämningen och vibrationerna passar väldigt bra in med frisk och varm sommarluft.

Några av sommarens heta band

Bara för att nämna några få exempel är det Sweden Rock Festival 2019 mellan 5 – 8 juni. Metallica kommer också att besöka Ullevi i Juli vilket är ett måste för en del. Sedan kommer även det finska bandet Intervals till både Stockholm och Göteborg i juni. Detta och mycket mer har vi att se fram emot.

Att vara förberedd maximerar dina chanser för en lyckad kväll

Oavsett om du har något inplanerat och bokat eller om du spontant går på konsert/festival i sommar är det bra att vara förberedd. Ha några saker i din väska för att maximera dina chanser för en riktigt lyckad kväll.

Till att börja med är det alltid bra att ha resorb eller liknande i väskan. Särskilt om sommarens temperaturer ska likna förra årets. Det är viktigt att hålla sin vätskenivå i schack, annars kommer både yrsel och huvudvärk som förstör kvällen. Något annat man kan ha väldigt stor nytta av är huvudvärkstabletter. Till exempel Alvedon är en väldigt bra tablett mot både huvudvärk och andra smärtor/inflammationer. Du kan köpa en snabbverkande, kanske flytande eller vanlig tablett. Oavsett vad du föredrar finns där något alternativ. Ett ständigt måste i allas väskor.

Andra ”bra att ha”-saker är plåster. Inget är mer irriterande än om man får skavsår eller skrapar sig och man inte har plåster. Till slut kommer blodet på kläderna vilket är riktigt tråkigt. En sista sak du kan ha stor nytta av är myggmedel. Även myggor eller andra insekter kan ta ner stämningen rejält. Det är svårt att njuta av musiken om man blir uppäten samtidigt. Detta är bara små och få saker men de kan rädda kvällen i olika situationer.

Få den bästa tänkbara sommaren

Sommar är något som ger de flesta mer livsglädje. Automatiskt då solens strålar värmer blir kroppen fylld av energi och lekfullhet. Man kan till och med se skillnad i affären, fler hälsar och har ett leende på läppar. Att sommar betyder festivaler och andra tillställningar hjälper också till. Livemusik utomhus en varm sommardag. Ja, sommaren är härlig!

Men det finns också fallgropar på sommaren, liksom de vi har skrivit om. Men om du har dessa enkla saker i väskan har du mer kontroll. Då kan du istället njuta av konserten fullt ut. Så möt sommaren förberedd och du kommer garanterat att skapa fina minnen för livet.